Ik vertrouw mijn lichaam

Stacks Image 96
Stacks Image 107
Bioresonantie

In de natuurkunde is ontdekt dat binnen de allerkleinste elementaire deeltjes, alleen nog maar trillingen te vinden zijn. Dit houdt in dat iedere materie en daarmee ook elk lichaamsdeel, elk orgaan, elke cel, bestaat uit trillingen.
Elke materie straalt deze trillingsfrequentie uit en kan trillingsfrequenties opnemen. Dit is de basis van een relatief nieuwe vorm van therapie, de bioresonantie. Deze therapie maakt gebruik van oude principes uit de homeopathie, de acupunctuur en andere natuurlijke vormen van genezing.
 
Door gebruik te maken van lichaamseigen frequenties (trillingen), kan het zelfgenezend vermogen versterkt worden. Door belastende frequenties op te sporen, wordt het mogelijk om een herstellend frequentiepatroon terug te geven.
In mijn praktijk maak ik hiervoor gebruik van de Bicom (biologische computer).
De frequentie patronen via de Bicom geven het lichaam de informatie naar een evenwichtiger balans. Hierdoor kunnen pijnen verminderen, allergieën hanteerbaarder worden, kan het lichaam beter ziektes bestrijden en voelen veel mensen zich energieker.
 
Een consult bestaat uit een gesprek, het onderzoeken van de persoonlijke frequenties en een behandeling met ondersteunende frequenties. Tijdens een vervolgconsult kan er gekeken en behandeld worden naar de belastende factoren van een ziekte.

© Sulis Praktijk, Bosstraat 88, 3971 XG Driebergen
06-41779747 | ingrid@sulispraktijk.nl